Egy családorvos állítja, Schobert Norbi étrendje vezetett a tragédiához: "Nem egészséges"

orvos sztrók Schobert Norbert ketogén diéta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi rendszeresen sportol, és ketogén diétát folytat. Az őt vizsgáló orvosok kijelentették, hogy semmilyen szervi problémát nem találtak nála, ő maga a stresszes életmódjára gyanakszik, szerinte ezért alakult ki a sztrók, egy családorvos azonban másként látja. 

Schobert Norbert a reggeli futásból hazaérve a házuk előtt esett össze, mentőhelikopter szállította kórházba. Kiderült, hogy sztrókja volt, azonnal meg kellett műteni, majd vasárnap újabb beavatkozáson esett át. Még sok vizsgálat áll előtte, de az eddigiek azt mutatják, hogy nincs szervi problémája. Norbi szerint túlhajtotta magát, és az elmúlt hónapok eseményei, valamint anyósa halála is közrejátszhat abban, hogy rosszul lett. Leszögezte, nem a sportolással vagy az étrendjével volt baj, egy családorvos azonban másként gondolja. Dr. Tőzsér Berta Mária a nyilvános Facebook-oldalán osztotta meg véleményét arról, szerinte mi vezethetett a tragédiához.

Egy orvos állítja, Schobert Norbi étrendje is közrejátszott a tragédiában Forrás: TV2

az általa is hirdetett ketogén étrend, pláne olyan erősen feldolgozott élelmiszerekkel, mint amilyenek az ő termékei, nem egészséges. Aki ezt követi, a sztrókot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket kockáztatja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.