Telefonon hallotta felesége sikolyát - Megszólalt az autóbalesetben elhunyt kismama férje

Forrás: Haon.hu -
Hajdúszovát autóbaleset kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdúszovátnál szenvedett halálos balesetet a 6 hónapos terhes Anita. A kismama éppen a férjével telefonált, amikor megtörtént a tragédia.

Anita férje, Bence megtörten beszélt a baleset körülényeiről a Borsnak.

"Éppen dolgoztam, amikor a feleségem felhívott telefonon az autójából. Ő vezetett. Mivel mindketten komolyan vettük a KRESZT-t, kihangosítóról beszéltünk. (...) Még hallottam a feleségem sikítozását, majd a csörömpölést. Azután azt hittem, hogy Anita letette a telefont, ezért többször is megpróbáltam visszahívni, de már nem sikerült. Vártuk a gyermekünket. Azt már tudtuk, hogy fiú lesz, de még nem választottuk ki a nevét" - nyilatkozta a férfi, aki ennél többet nem is akart mondani.

Anita autójának motorja teljesen megsemmisült Forrás: Haon.hu

Sajtóértesülések szerint a kismama éppen viszgálatra igyekezett, Debrecen felé hajtott. Egy kanyar után megpördült, és átcsúszott a másik sávba, ahol összeütközött egy személyautóval. Anita autója csúnyán összetört, a motor szinte teljesen megsemmisült. A kismama súlyos fej és nyaksérüléseket szenvedett, még a helyszínen lélegeztetőgépre tették. A kórházban hosszan küzdöttek az életéért, de gyermekével együtt elhunyt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.