Meghökkentek a Sztárban sztár leszek! mesterei: ezt a versenyzőt egyszerűen nem tudták hova tenni

Forrás: TV2 -
TV2 válogató Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! előválogatói szombaton este kezdődnek, és már az elején találkozhatunk olyan versenyzővel, aki meg tudta lepni a sokat látott zsűritagokat. 

Nagy reményekkel jelentkeztek az emberek a Sztárban sztár leszek! című versenybe, amelynek elődöntője szombaton este kezdődik. Már az első versenyző meglepetést okozott, és nemcsak a produkciójával. Lendvai Péter látványtervező volt az az induló, aki rögtön megosztotta az ítészeket. A férfi 124 darabos Barbie-gyűjteménnyel rendelkezik, amelynek hatalmas az összértéke. A babák jelentenek számára inspirációt. Péter kis korában divattervező szeretett volna lenni, szeret női ruhákba öltözni és női dalokat énekelni, így a versenyre is egy igazán ikonikus előadótól választott dalt: Jennifer Hudsontól a One night only című számot adta elő.

Péter imádja a babákat Forrás: TV2

Életében először állt közönség előtt. Produkcióját sem Tilla, a műsorvezető, sem a mesterek nem tudták hová tenni, színpadi szettjétől is elkerekedett a szemük. Hiába gyakorolt sokat Péter, nem aratott osztatlan sikert, sőt! Majka azt mondta, volt olyan része az előadásának, amikor megijedt. Hogy Péternek sikerül-e továbbjutnia, az szombat este kiderül.

Péter szettje is okozott meglepetést Forrás: TV2

Szombat este elstartolnak az előválogatók: Sztárban sztár leszek! szeptember 4-től szombatonként 19:45-től és vasárnap esténként 19:30-tól a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.