"Vert, lelkileg és testileg is megalázott" - Megszólalt az állítólag szökésben lévő anya a férjéről

Forrás: Shutterstock -
anya bántalmazás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségbeesett apa üzent a sajtón keresztül gyerekeinek, akiket egy ideje már nem látott. Mihály azt állította, az anya eltűnt a gyerekekkel együtt és fél, mert a nőnek több mentális problémája van. Az anya azonban teljesen más képet festett a helyzetről: azt állítja, a férfi verte őt. 

Az apa azután fordult a sajtóhoz, hogy hetek óta nem látta gyerekeit, az 5 éves Zsófit és a 9 éves Mikit. A férfi azt állította, 16 év házasság után válnak feleségével, akinek mentális problémái vannak. Mihály elmondta, mindig ő játszott a gyerekekkel, és ő vitte őket iskolába, óvodába. Most azonban megszólalt a volt feleség is, akit a rendőrség is keres. Ő másként írta le kapcsolatukat és a helyzetüket. Azt állítja, a férfi erőszakos volt, és nem csak vele szemben követett el megbocsáthatatlan dolgokat, de a gyerekekkel is.

A nő azt állítja, a férje bántalmazta - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kegyetlen módszerekkel kínzott... A volt férjem minden pénzem ellopta, és még kajára sem adott a gyerekeknek, minden pénzt alkoholra költött.

Állítólag a férfi nagyon súlyos bűncselekményt követett el a gyerekekkel szemben, azt azonban nem részletezte az anya, hogy mi volt az. Azt írta, hogy a rendőrség az ő feljelentése nyomán vizsgálja az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.