Kétségbeesett apa üzent a sajtón keresztül gyerekeinek, akiket egy ideje már nem látott. Mihály azt állította, az anya eltűnt a gyerekekkel együtt és fél, mert a nőnek több mentális problémája van. Az anya azonban teljesen más képet festett a helyzetről: azt állítja, a férfi verte őt. 

Az apa azután fordult a sajtóhoz, hogy hetek óta nem látta gyerekeit, az 5 éves Zsófit és a 9 éves Mikit. A férfi azt állította, 16 év házasság után válnak feleségével, akinek mentális problémái vannak. Mihály elmondta, mindig ő játszott a gyerekekkel, és ő vitte őket iskolába, óvodába. Most azonban megszólalt a volt feleség is, akit a rendőrség is keres. Ő másként írta le kapcsolatukat és a helyzetüket. Azt állítja, a férfi erőszakos volt, és nem csak vele szemben követett el megbocsáthatatlan dolgokat, de a gyerekekkel is. 

A nő azt állítja, a férje bántalmazta - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"Megszámlálhatatlan sok pofont kaptam tőle, vert, lelkileg és testileg is megalázott. Mindenkinek azt állította: szellemi fogyatékos vagyok. Elmentem szakemberhez, aki megállapította, hogy nem szorulok kezelésre. Kegyetlen módszerekkel kínzott... A volt férjem minden pénzem ellopta, és még kajára sem adott a gyerekeknek, minden pénzt alkoholra költött. Többször előfordult, hogy részegen azt üvöltözte a gyerekeknek: »ti is eltakarodtok a házból anyátokkal együtt az utcára, és ott fogtok megdögleni«" - írta a Blikknek az anya.

Állítólag a férfi nagyon súlyos bűncselekményt követett el a gyerekekkel szemben, azt azonban nem részletezte az anya, hogy mi volt az. Azt írta, hogy a rendőrség az ő feljelentése nyomán vizsgálja az esetet.