"Hiányoztok, szeretlek és várlak titeket haza" - elrabolt gyerekeinek üzent a magyar apa

Forrás: Thinkstock -
gyerekek elrabolt gyerek apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél hete adta át édesanyjuknak az 5 éves Zsófit és a 9 éves Mikit Mihály, az apa, és azóta nem látta őket. Feleségével válófélben vannak, aki eltűnt a gyerekekkel együtt. Már a rendőrség körözési listáján is fent vannak. 

Mihály és felesége, Noémi 16 évig éltek együtt, de kapcsolatuk zátonyra futott, ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják, de két gyermeküket megosztva nevelik. Szeptember végén lenne a bontóper első tárgyalása.

Édesanyjukkal együtt veszett nyoma a két gyereknek - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Két és fél hete odaadtam még neki a gyerekeket. Akkor láttam őket utoljára"

Blikknek

A 37 éves nő szülei Romániában élnek, a testvére pedig Németországban. Ő a különköltözés után Szentendrén élt, a fia keresztszüleinél. Onnan tűntek el.

Hétfőn kellett volna visszakapnom őket, de miután ez nem történt meg, bejelentést tettem a rendőrségen.

A rokkantnyugdíjas Mihály azt állítja, volt felesége több mentális betegséggel küzd, háromszor is állt pszichiátriai kezelés alatt, ezért is aggódik nagyon a gyerekekért. "Én vittem őket iskolába és óvodába, én játszottam velük a legtöbbet. Üzenhetek nekik? Nagyon hiányoztok, szeretlek és várlak haza titeket" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.