Ütötte, fejbe harapta és sértegette párját a válogatott sztárfocista: ítélet születhet a 3 éve húzódó ügyben

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
Jerome Boateng Sherin Senler testi sértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jerome Boatenget, a Lyon korábbi német válogatott focistáját volt menyasszonya, Sherin Senler súlyos testi sértéssel vádolja. A 33 éves sportolónak most bíróság elé kell állnia. 

A német Bildet idézve a Bors úgy tudja, hogy Boateng állítólag egy üveg gyertyatartót vágott Senlerhez nyaralás közben. A bíróságon tanúskodó Sherin Senler azt is állítja, hogy a veszekedés során Boateng olyan erősen megütötte, hogy egy pillanatra elvesztette az eszméletét, a haját tépte, fejbe harapta és sértegette. A nő, akivel egyébként a sportolónak két közös gyereke is született, feljelentette a férfit, aki azonban tagadja a vádakat.

Boateng a tanúvallomásában az eseményeknek egy másik verzióját írta le. Állítása szerint ő és volt barátnője összevesztek kártyázás közben. Boateng elmondása alapján Sherin Senler agresszívvá és sértegetővé vált, megütötte őt és megsérült az ajka. Amikor megpróbálta ellökni magától, a nő elesett. Azt mondta, hogy egy párnát az asztalhoz vágott, a lámpa pedig a padlóra esett - írja az Origo.

Ítélet 3 éve nem született, a müncheni ügyészség azóta vizsgálja az esetet, de ha bebizonyosodik a nő igaza, akár 5 évet is kaphat a futballista.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Ez is érdekelhet: Ököllel ütötte, fojtogatta a féltékeny férfi barátnőjét egy budapesti plázában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.