Ököllel ütötte, fojtogatta a féltékeny férfi barátnőjét egy budapesti plázában - Videó

videó erőszak pláza bűncselekmény testi sértés féltékenység fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján megölte egy 30 éves férfi a barátnőjét egy budapesti plázában, mert féltékeny volt rá.

Vidékről utazott fel a fiatal lány barátjához, akivel többször is összevesztek a nap folyamán. Végül mégis úgy döntöttek, hogy együtt töltik az éjszakát egy budapesti pláza lépcsőházában. Ekkor a férfi újra dühbe gurult és elkezdte ököllel ütni és fojtogatni a párját, aki elájult az erőszaktól. Amikor a férfi ezt észrevette, abbahagyta a fojtogatást. Amikor a nő magához tért, a férfi követelte, hogy vetkőzzön meztelenre, hogy ne tudjon elszökni. A férfi végül elaludt, a lány ekkor kért segítséget egy szomszédos hotelben - adta hírül a TV2 Tények című műsora.

Kiderült, hogy a férfi többszörös visszaeső, aki pénteken szabadult a börtönből, most életveszélyt okozó testi sértéssel és garázdasággal vádolják.

Sajnos a nőket ért erőszak nem ritka jelenség. Idén márciusban egy erőszakos külföldi férfi lerángatta a buszról, majd szexuálisan is bántalmazott egy magyar nőt. Végül a járókelők siettek a nő segítségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.