Totem - Leo Baronits Gáborról: "Nyomás alatt is tudni kell teljesíteni és nem szabad elhinnünk, hogy mi vagyunk a legjobbak"

Forrás: TV2 -
Nagy Zsolt Leo Totem (műsor) Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Szarvasok csapatából Leó és az Oczella lányok kerültek be a top háromba. Eszter a a következő játékban feláldozta magát, így Leó és Kriszti maradtak versenyben. Ezt az eredményt kevesen várták, ugyanis a csapat Baronits Gábort tartotta a legjobb íjásznak. Leó elmondta, szerinte miért esett ki versenytársa. 

"Gáborról azt gondolom, hogy nagyon szerette megmutatni, ha valamiben jó. És minden egyes gyakorlásnál lehetett érezni, hogy ő azért a lovon ül. Talán ez a magas ló-effektus vagy szindróma történt vele, onnan nagyot lehet esni. Én sajnálom. Így kiesni, hogy tudom, én vagyok a legjobb, a legszörnyűbb dolog lehet a világon. De tanulópénz, hogy nyomás alatt is tudni kell teljesíteni és nem szabad elhinnünk, hogy mi vagyunk a legjobbak" - vélekedett Leó.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.