Percekig forró víz alatt tartották a 3 éves kisfiút: szörnyű halált halt

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság forró víz kisfiú Japán gyermekgyilkosság gyermekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja élettársa gyilkolta meg a 3 éves japán kisfiút. A körülöttük élők már gyanították egy ideje, hogy a férfi fizikailag is bántalmazza a kisfiút, mégsem tudták megmenteni az életét. 

Kegyetlen halált halt a három éves Orito Niimura, miután édesanyja barátja 5-10 percen át forrásban lévő vizet zúdított rá. A kisfiú szervezete hamar feladta a harcot. A 23 éves munkanélküli Takumi Matsubara állítólag már korábban is bántalmazta a kisfiút: ordibált vele, tárgyakat vágott hozzá, gyakran voltak az arcán furcsa sérülések. A család barátai már többször is indítványozták, hogy a Settsu Városi Önkormányzat gyermek- és családi konzultációs osztálya vegye a kisfiút ideiglenes gondozásba, de ez végül nem valósult meg - írja a Bors a The Mainichi cikke alapján.

Az édesanya munkanélküli élettársa többször is bántalmazta a kisfiút. Forrás: Shutterstock

Orito édesanyja 2018 októberében elvált a férjétől, és fiával Settsuba költözött. 2020 ősze körül ismerte meg Matsubarát, akivel körülbelül három hónappal az augusztusi incidens előtt költöztek össze. A férfi tagadja, hogy meg akarta ölni a kisfiút, elmondása szerint csak meg akarta nézni, meddig bírja, hogy egyre forróbb vizet enged rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.