"Olyan súlyos sérülések érték, hogy szörnyethalt" - drogos ámokfutó gázolta el a kézilabdázót, majd egy családapát is

Forrás: Shutterstock -
gázolás Mosonmagyaróvár bicikli Jánossomorja kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szlovák rendszámú autóval gázolt el két embert a 35 éves drogos sofőr.  Jánossomorján egy alig 20 éves lány, Budai Viktória az életét vesztette, majd 15 kilométerrel arrébb Mosonmagyaróváron elütötte M. Lászlót, akinek az életéért még most is küzdenek.

Életét vesztette az a 20 éves jánossomorjai lány, Budai Viktória, akit hétfőn elgázolt egy drogos sofőr. A 35 éves sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, majd 15 kilométerrel odébb egy férfit is elütött.

Két embert gázolt el a drogos sofőr - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"A lányom fél 4 kor indult el otthonról dolgozni az egyik helyi boltba. A bicikliúton haladt, amikor kilenc házra tőlünk elgázolták. A településen működő térfigyelő kamerákat élőben lehet nézni online, s az édesapja munka közben azon vette észre lányának azt a biciklijét, amit Viki a 20. születésnapjára kapott tőlünk júliusban" - mondta a Blikknek az anya. A férj ezután elment a baleset helyszínére, majd haza, hogy közölje a családdal a tragikus hírt.

A rendőrök azt mondták, olyan súlyos sérülések érték, hogy szörnyethalt. Nem tudom, így van-e, de szeretném azt hinni, hogy nem szenvedett.

A gázoló elhajtott, majd 15 kilométerrel arrébb, Mosonmagyaróváron is elütött egy biciklist. A 49 éves László a kislányához tartott, hogy elvigye az óvodába. "A szemtanúk szerint a volt férjem szabályosan közlekedett, amikor a drogos gázoló elütötte. Laci a nagyobbik, 19 éves lányával élt. Ugyan már elváltunk, de reggelente ő szokta vinni óvodába a négyéves lányunkat. Sajnos, súlyos koponyasérülést szenvedett, amely miatt már egy idegsebészeti műtéten is átesett. Emellett eltört a gerince és belső vérzése is keletkezett. Küzdenek az életéért" - mondta a volt felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.