Az életéért küzd a férfi, akit elgázolt a bedrogozott, terepjárós ámokfutó

Forrás: Shutterstock -
gázolás ámokfutó tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életéért küzd az a férfi, akit egy drogos ámokfutó még azután ütött el, hogy Jánossomorján halálra gázolta a 20 éves kézilabdás lányt, Budai Viktóriát. Az eset 15 km-el odébb, Mosonmagyaróváron történt.

A 35 éves szlovák nemzetiségű, bedrogozott férfi október 5-én, hétfőn a reggeli órákban brutálisan elgázolta mindkét áldozatát, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - írja a Tények.hu.

A Jánossomorján elgázolt Budai Viktórián már nem tudtak segíteni. A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A második gázolás 15 km-el távolabb, Mosonmagyaróváron történt. A 49 éves családapa, M.László szabályosan közlekedett a bicikliúton, és kislányáért sietett, hogy óvodába vigye. A férfi olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy már két idegsebészeti műtéten is átesett. Eltört a gerince és belső vérzése is keletkezett. Az orvosok jelenleg is küzdenek az életéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.