Öt év alatt hat gyermeket hozott a világra az édesanya: "Azt gondoltam, talán csak egy-két gyerekem lesz"

ikrek család szülők ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év alatt három ikerpárnak adott életet egy New York-ban élő 32 éves nő, Jolene McKee. Férjével, Andrew-val öt év alatt hat gyermekük született. 

„Sosem képzeltem el magam nagycsaládosnak. Azt gondoltam, talán csak egy-két gyerekem lesz" – mondta a nő a Metronak. A családban van egy lány-lány, egy fiú-fiú és egy fiú-lány ikerpár is.

A szülők boldogok, ám ez nem mindig volt így, hiszen Jolene első szülése előtt átesett egy vetélésen. A második terhessége alatt pedig nagyon izgult, hogy minden rendben legyen, de amikor megtudta, hogy ikreket vár, szinte úszott a boldogságban.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Két évvel később ismét ikrekkel lett várandós, ez pedig harmadik alkalommal is megismétlődött. A fiatal nő orvosa azt mondta, hogy 25 éves pályafutása során nem látott ehhez foghatót. Egy igazi csoda, hogy a fiatal szülők harmadjára is dupla áldásnak örülhettek.

Az ikrek közötti különleges viszony jelképe: Egymás kezét fogva született meg az ikerpár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.