Születés kép kézfogás kisbaba ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Thistlethwaite ikerbabái közös magzatburokban fejlődtek egészen a 33. hétig. A császármetszéskor azonban még maguk az orvosok is megdöbbentek.

10 ezer várandósság közül mindössze egyszer fordul elő, hogy az ikerterhesség során egyazon magzaburkon és méhlepényen osztoznak az egypetéjű testvérek. Egy Sarah Thistlethwaite nevű tanárnő esetében azonban pontosan ez történt. A 32 éves édesanya gyermekei császármetszéssel jöttek világra, ám nem akárhogy: egymás kezét fogva emelték ki őket az anya hasából.

Forrás: Twitter

A nem mindennapi kép felkerült Twitterre is, mára pedig az egész világot bejárta. A két testvér, akik a Jillian és Jenna nevet kapták. azóta szépen növekednek.

Orvoshoz vitte lányát Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/drlife/20160110-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-orvoshoz-vitte-kislanyat-maximat.htmlIszonyú cuki képet posztolt magáról és nemrég született kislányáról, Max-ről a Facebook alapítója. Dr. LifeOrigoO.J. Simpsont HIV-vírussal fertőzhették meg a börtönbenhttp://www.life.hu/drlife/20141012-o-j-simpsont-hiv-virussal-fertozhette-meg-a-lovelock-bortonben-jazmena-jameson.htmlHIV-vel fertőzhette meg transzszexuális rabtársa O.J. Simpsont, akivel a hírek szerint 2013-ban létesített szexuális kapcsolatot.Dr. Life--A cukorbetegek borral tehetnek jót az egészségüknek?http://www.life.hu/drlife/20160108-bor-jotekony-hatassal-van-a-cukorbetegek-sziv-es-errendszerere.htmlAz a kettes típusú cukorbetegségben szenvedő páciens, aki megiszik a vacsorához egy pohár bort, jót tesz az egészségével – derül ki egy viszonylag kevés résztvevővel lezajlott, kétéves izraeli vizsgálatból. Dr. Life--Molnár Andi még betegen is gyönyörűhttp://www.life.hu/drlife/20160108-molnar-andi-tancosnot-leteritette-a-betegseg-es-agyban-parnak-kozott-szelfizett.htmlA szépséges táncos ágyban, párnák között szelfizett, ugyanis influenzával küzd. Dr. Life--Otthonában gyógyul tovább Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160109-psota-iren-szinesznot-kiengedtek-a-korhazbol.htmlElesett és összetörte magát néhány hete Psota Irén. A Nemzet színésze jobban van, már haza is engedték a kórházból. Dr. Life--Csillagszóró, pezsgő és szeretet – mi történik a lelkünkben az ünnepek után?http://www.life.hu/drlife/20160107-karacsony-a-szeretet-unnepe-januar-a-depresszioe.htmlTélen a rövidülő nappalok és a hosszú, sötét éjszakák a legtöbb emberre negatívan hatnak, különösen azokra, akik elszigeteltek és magányosak. Hol húzódik, vagy egyáltalán van-e a határ az egészséges rosszkedv és a januári depresszió között?Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.