Vilmos herceg szerint ez a családtag jelenti a legnagyobb fenyegetést a királyi családra

veszély brit királyi család Vilmos herceg András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg szerint nagybátyja, András herceg jelenti a legnagyobb fenyegetést a királyi család számára. Bennfentesek szerint a trónörökös nem rajong a szexuális erőszakkal megvádolt York hercegéért. 

Vilmos herceg nem rajong nagybátyjáért, András hercegért, akit szexuális erőszakkal vádolnak. A trónörökös a bennfentesek szerint úgy gondolja, hogy András herceg kockázatot és fenyegetést jelent a királyi család jó hírére nézve. Úgy látja, hogy nagybátyja kegyetlen és hálátlan, nem méltó a rangjára - írja a The Sun.

Vilmos szerint András herceg fenyegetést jelent a királyi családra nézve. Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

II. Erzsébet harmadik gyermekét nemi erőszak miatt perelte be egy Virginia Roberts nevű nő, aki azt állítja, hogy 17 éves korában Jeffrey Epstein arra kényszerítette, hogy többször is szexeljen András yorki herceggel. A herceg minden vádat tagad. 2019-ben visszalépett közéleti feladataitól és az elmúlt hónapokban alig szerepelt nyilvánosság előtt. Nem szerepelt lánya, Beatrice hercegnő 2020 -as esküvőjének hivatalos fotóin, és akkor sem tért vissza Skóciából, amikor a múlt hónapban megszületett az unokája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.