Felkavaró részleteket árult el a szemtanú: látta, ahogy a 16 éves lány a metró elé veti magát a Széll Kálmán téren

Forrás: Shutterstock -
Széll Kálmán tér szemtanú tragédia metrógázolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, súlyos baleset történt kedden este Budapesten a Széll Kálmán téri metrómegállóban. Egy 16 éves lányt gázolt el a szerelvény, aki az egyik szemtanú szerint nekifutásból ugrott a metró elé.

Hétfőn kora este 16 éves lányt gázolt el egy metró a Széll Kálmán térnél. A rendőrség elmondta, hogy a tragédiát nem baleset okozta: a kamasz szándékosan vetette magát a szerelvény elé.

Egy szemtanú a Ripostnak elmesélte, hogy a lány a metró érkezése előtt hallgatózott, majd nekifutásból ugrott.

Megszólalt a szemtanú: nekifutásból a szerelvény elé ugrott a 16 éves lány (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel.

Egyszer csak, amikor a metró már ott volt, nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk"

– írta a szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.