Nádai Anikó vallomása a Nyerő páros után: "A rosszindulatból viszont egy életre elég volt"

Forrás: Rtl Sajtóklub -
Nyerő páros Nádai Anikó kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és párja távoztak először a Nyerő párosból, és habár játszottak volna még, utólag nem bánják, hogy így alakult. 

Egyetlen egy szavazatot kaptak a szimpátia szavazáson Nádai Anikóék, így nekik kellett elsőként távozniuk a Nyerő párosból. A műsorvezető közösségi oldalán írta le az ezzel kapcsolatos érzéseit. Elmondta, szívesen játszottak volna még, de utólag nem bánják, hogy így alakult, mert ugyan csak három napot töltöttek a villában, így is rengeteg bántást kapnak a közösségi oldalakon.

Nádai Anikó és párja távoztak először a műsorból Forrás: Rtl Sajtóklub

Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni és úgy gondolom, hogy senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak

Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások boxzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem a közösségi oldalakon már mindent szabad... arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem...

Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.