"Nagyon gyorsan fordult rosszra minden..." - Kandech Evelyne utolsó napjairól derültek ki részletek

Forrás: TV2 -
betegség halál Kandech Evelyne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandech Evelyne sosem adta fel, utolsó reménye egy kísérleti kezelés volt, amit sajnos már nem tudott elkezdeni. Barátai elmondták, állapota nagyon gyorsan fordult rosszra. Halála előtt még a jövőjét tervezte. 

A 37 évesen elhunyt Kandech Evelyne-nél több mint két évvel ezelőtt dignosztizálták a rákos megbetegedést, az egykori énekesnő pedig végig keményen küzdött azért, hogy legyőzze a gyilkos kórt.

"

Először egy éven keresztül járt kezelésekre, amelyekkel sikerült elérni egy olyan állapotot, amellyel élni tudott. A rák nem tűnt el soha,

Blikknek

"

jelentkezett egy kísérleti kezelésre, amelytől sokat remélt. Együtt töltöttük ki a papírokat, de sajnos a kezelést már nem kezdhette el. Nagyon gyorsan fordult rosszra minden...

Mindent megtett a gyógyulásért Forrás: TV2

Kristóf pedig elárulta, Evelyne azt szerette volna, ha Budapesten temetik el, így mindent megtesznek azért, hogy teljesíthessék a kívánságát. Azt is elmondta, habár az énekesnő csak egyszer találkozott édespajával, a férfi nagyon fontos volt neki. "Keveset kommunikáltak, de annak ellenére hogy életükben mindössze egyszer találkoztak, fontos volt neki az apukája. A temetésről a család magyar és afrikai részével is folyamatosan egyeztetünk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.