Könnyes vallomás: ezért nem lesz ott a lánya temetésén Kandech Evelyne édesapja

Megasztár énekesnő Kandech Evelyne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy oszágot sokkolt Tóth Vera posztja múlt hétvégén: elhunyt az egykori megasztáros társa, Kandech Evelyne. Barátai a Facebookon fejezték ki részvétüket, az énekesnő Sierra Leone-i édesapja, Ahmed Bharin Kandech pedig a sajtó munkatársain keresztül értesült a tragédiáról. Most az is kiderült, a férfi nem tud Magyarországra utazni lánya temetésére. 

Ahogy megírtuk, Evelyne sem a barátainak, sem az édesapjának nem mondta el, mennyire nagy a baj.

"Nagyon szerettem a lányomat, és fáj, hogy alig volt időnk egymásra. Így hozta az élet, ezt életem végéig bánni fogom" - nyilatkozta a Borsnak a gyászoló édesapa.

Forrás: Ruttkai Éva Színház Facebook oldala

"Említette, hogy van egy betegsége, de azt hittem, hogy tényleg csak egy semmiségről van szó. Valószínűleg nem akarta, hogy a testvéreivel izguljunk miatta" – idézte fel Ahmed.

"Amióta tudom, hogy a legnagyobb lányom nincs többé, képtelen vagyok nyugodtan aludni. Állandóan rá gondolok. Azon jár az eszem, vajon miért alakult így az életünk. Minden vágya az volt, hogy még egyszer találkozzunk az életben, átöleljük egymást, de a sors kegytelen volt hozzánk és ez már nem adatott meg nekünk" – tette hozzá, és azt is elmondta, nem tud ide utazni a temetésre, ugyanis nincsen rá pénze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.