Gigantikus méretű pénisze keverte bajba a férfit a reptéren: gyanús csomagra lettek figyelmesek a biztonságiak

Forrás: Shutterstock -
pénisz hatalmas reptér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jonah Falcon hatalmas pénisze miatt került bajba a reptéren, ugyanis a biztonságiak felfigyeltek gyanúsan nagy csomagjára. A férfi egyébként több mint egy évtizede, nem hivatalosan, a világ legnagyobb péniszű férfija.

Jonah Falcon neve sokak számára nem ismeretlen, ugyanis több mint egy évtizede, ugyan nem hivatalosan, de ő a világ legnagyobb péniszű férfija.

A férfi elárulta, hogy volt rá példa, amikor hatalmas adottsága miatt megállítottak a repülőtéri biztonságiak, szerintük gyanús csomagot cipelt a nadrágjában.

Jonah elmondása szerint a hímvesszője nagyjából 8,5 hüvelyk, azaz csaknem 22 centiméter hosszú petyhüdt állapotban, míg izgalmi állapotban 13,5 hüvelyk, azaz 34,3 centiméter.

"Azt hitték, van valami a nadrágomban, nem tudom, hogy fegyverre gyanakodtak-e, vagy dinamitra... de szokatlanul nagy volt számukra"

- idézte fel a történteket az amerikai férfi.

Ennek a férfinak van a legnagyobb férfiassága a világon: megmutatta, mekkora - Fotó (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.