Tovább gyűrűzik az úszóbotrány: kegyetlenül megverték azt, aki nem teljesített

úszás úszó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh László visszavonulása után beszélt arról, milyen edzésmódszerekkel hajtották őket a siker felé, amiért nem tud megbocsátani edzőjének. Vallomása után Kozma Dominik is megszólalt, most Egerszegi Krisztina edzőtársa számolt be a kegyetlenségekről.

Cseh László visszavonulása után számolt be azokról a kegyetlen módszerekről, amiket edzője alkalmazott, és amikért máig nem tud megbocsátani. "Úgy bánt velünk, ahogyan nem lett volna szabad" - mondta, vallomását pedig Kozma Dominiké követte. "Volt, hogy a hajánál fogva húzta ki az edző az úszót a vízből, sajnos ilyet is láttam" - mondta Dominik, most pedig Egerszegi Krisztina egykori edzőtársa számolt be azokról a kegyetlenségekről, amiket ő tapasztalt.

Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

Nagyon vártam, hogy a fizikai erőszakról beszéljenek az úszók, hiszen mindez köztudott a sportágon belül, de sajnos a legtöbben hallgatnak, még mindig nem mernek megszólalni.

Ha valaki nem teljesített megfelelően, akkor jött Turi, a piszkos munkát ő végezte el. Az is előfordult, hogy berángatott egy fiút a vécébe, majd ott agyba-főbe verte"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.