ByeAlex kiakadt: "Aki nem bírja a kritikát, ne menjen közösségi felületre!"

Forrás: RTL Klub -
negatív komment YouTube kritika ByeAlex kiakadt kiakadás ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A YouTube bejelentette, hogy ezentúl nem lesz látható, mennyi negatív reakció érkezik egy-egy videóhoz. A portál döntése kiverte a biztosítékot a zenész-zsűritagnál.

A YouTube-ra feltöltött videók alatt több lehetősége is van az embernek arra, hogy kifejezze véleményét. Rákattinthat a "tetszik" vagy a "nem tetszik" gombokra, illetve kommentelhet is. Ezeket a videók tulajdonosai könnyen szabályozhatják, ki is kapcsolhatják bármelyik ilyen funkciót. A portál azonban most elveszi az egyiket.

Ezentúl nem lehet majd nyilvánosan látni, mennyi "nem tetszik" reakció érkezik a videókra. A cég azzal indokolta a döntést, hogy ezzel szeretnék elejét venni a célzott támadásoknak, lejárató kampányoknak. Sokak azonban nem értenek egyet velük, ByeAlex közösségi oldalán adott hangot ennek:

Forrás: RTL Klub

"Amúgy is mindig azt mondtam, hogy egy előadó nem csak a tapsért áll a színpadon, néha kővel is megdobálják. Én is azt tartom, hogy pl. ami mondjuk a facebookon megy kommentekben sokszor túlzás, és igenis szabályozni kellene jobban. De én pont a like bar jelenlétét mindig is fontosnak gondoltam" - zárta a bejegyzést a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.