Frászt hozott rajongóira Gáspár Evelin legújabb fotójával - alaposan mellényúlt

ijesztő fotó Gáspár Evelin fotó Gáspár Evelin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin szereti dögös fotókkal megörvendeztetni követőit, melyekre mindig dícsérő kommenteket kap. Győzike nagylányát tévedhetetlennek ismerte meg a nagyközönség, azonban a kommentelők szerint most nagyon félrenyúlt. 

Gáspár Evelint, Győzike idősebb lányát a közönség olyan celebnek ismerhette meg, aki bátran megmutatja filter vagy smink nélküli oldalát is. Mióta hazatért a Survivor realityjéből, azóta csodás formában van, melyet kommentelői rendszerint dicsérnek bejegyzései alatt. Most mégis félrenyúlt...

Evelin sem tévedhetetlen, és nála is becsúszhat olyan fotó, amelyet lehet , hogy előnyösebb lett volna a telefonjában megőrizni. Így történt ez most is, amikor legutóbbi Instagram-bejegyzésébe a kommentelők tucatja kötött bele a keze, a sminkje vagy a póza miatt: szinte mindenben találtak kivetnivalót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.