Elszabadultak az indulatok: összebalhézott két szegedi autós, és kis híján agyonverték egymást

Forrás: Shutterstock -
balhé autós krimi feszültség verekedés dráma Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közlekedési konfliktus miatt két férfi egymásnak esett Szegeden. Az indulatok elszabadultak,  vitájuk végül a fenyegetőzésig fajult, majd az egyikük nekiesett a másik autójának. 

Múlt hét vasárnapján a két autós férfi találkozott egymással Szegeden, a a Makkosházi körút és az Agyagos utca kereszteződésében. Egy közlekedési konfliktus, nézeteltérés miatt a 27 éves férfi tdühbe gurult: azonnal kiszállt az autójából és nekiesett a másik sofőrnek.

Összevitatkozott két szegedi autós, és kis híján agyonverték egymást (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi harcolt az igazáért, és annak érvényesítésére minden eszközt bevetett: először veréssel fenyegetőzött, majd nekiesett a másik járművének, azaz többször belerúgott. A szegedi rendőrök végül rövid időn belül elfogták a férfit és eljárást indítottak ellene garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. - írta a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.