Berki Mazsi összeveszett Hódi Pamelával: "Azt mondta, hülye vagyok"

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Facebook/Berki Renáta -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Hajdú Péter Frizbi című műsorában árulta el, hogy nehezen jön ki Berki Krisztiánnal és feleségével, Mazsival.

Berki Mazsi és Hódi Pamela többzsör is összekülönböztek a múltban. Pamela nem szerette volna, ha Mazsi képeket oszt meg Natiról a közösség oldalán.

"Közel négy éve van az életünkben. Az elején még engedtem neki, hogy posztoljon Natiról, aztán szóvá tettem neki, hogy ez túl sok, vegyen vissza, és tiltsa le a kommenteket. Erre az volt a válasza, hogy én hülye vagyok. Ezután utasítottam, hogy akkor fejezze be a gyerekem a posztolását. (...) Amit egészen egyszerűen nem tudok elviselni, hogy mindig rá tud tenni egy lapáttal. Pontosan tudja, hogy a hideg ráz engem attól, hogy odaírja a posztjaihoz: mostohaanya, nevelőanya, stepmother, bónuszmami. Nincs azzal baj, hogy szereti a lányomat. A legboldogabb édesanya vagyok a Földön, hogy a gyermekem édesapjának az új párja szereti a gyerekemet, és a gyerekem is őt, de tudjuk önzetlenül is szeretni ezt a gyereket, mert Bence például úgy gondoskodik Natiról, hogy azt nem teszi ki sehova" - mondta Pamela.

Berki Mazsi összeveszett Hódi Pamelával Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Facebook/Berki Renáta

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.