Gyermeke születése óta is nagyon aktív a közösségi médiában Berki Renáta, Berki Krisztián felesége. A rajongóknak azonban felfigyeltek valamire...

Berki Mazsi Insta-fotóin az utóbbi időben nem szerepel a férje. Az utolsó közös fotó, amin együtt látható a pár akkor készült, amikor kislányukat hazahozták a kórházból. A követőket természetesen nagyon foglalkoztatja, mi ennek az oka, hiszen korábban naponta osztottak meg közös, szerelmes képeket. Rendszeresen kérdezik Mazsit a posztok alatt, hogy hova lett Krisztián.

Berki Krisztián eltűnt a felesége InstájárólForrás: Berki Mazsi

Egyesek azt gondolják, hogy vihar van a paradicsomban, a sztárpár a szakítás szélére került. Többek szerint ezt igazolja az is, hogy Mazsi pár napja feketére változtatta a profilképét.
Vannak olyan elméletek is, hogy Mazsi az első hetekre az édesanyjához költözött a babával, segítségre volt szüksége, hogy belerázódjon az anyaságba. A legtöbben mégis azt kifogásolják, hogy Mazsi nem őszinte velük, pedig folyton azt hangoztatja, milyen fontosok számára a követői. 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!