Bodrogi Gyula könnyek között beszélt Oszter Sándor temetéséről: "Felfogni nem lehet"

temetés Bodrogi Gyula Oszter Sándor végső búcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végső nyugalomra helyezték a legendás színészt, Oszter Sándort. Temetésén régi jó barátja, Bodrogi Gyula mondott beszédet. 

"Neked még élni kellene! Neked még lenni kellene! A halál nem illett hozzád soha!" – mondta Oszter Sándor temetésén tartott beszédében Bodrogi Gyula, a Kossuth-díjas Nemzet Színésze.

Budapest, 2021. december 11. Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész beszédet mond Oszter Sándor temetésén a Farkasréti temetőben 2021. december 11-én. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész 73 éves korában, október 29-én hunyt el. MTI/Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs

A két színész közeli barátságot ápolt egymással, Bodrogi Gyulát nagyon megviselte szeretett kollégájának váratlan halála:

"Beszélünk, emlékezünk, nézzük a filmet és szörnyű érzés volt látni, hogy ő pedig ott van egy zárt porcelánedényben" - mondta Bodrogi Gyula a temetés után néhány órával a Borsnak.

"Tudjuk, hogy mindenkiel meg fog történni, de felfogni nem lehet. Szomorúan, zokogva állni egy temetőben... Miközben emlékekről beszélünk, amik egy emberrel történő dolgok voltak" - zárta könnyeivel küszködve Bodrogi. Még mindig érthetetlen számára, hogy kedves barátja nincs többé.

Budapest, 2021. december 11. Oszter Sándor portréja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész temetésén a Farkasréti temetőben 2021. december 11-én. A művész 73 éves korában, október 29-én hunyt el. MTI/Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.