Bodrogi Gyula mondott beszédet Oszter Sándor búcsúztatóján

Forrás: Origo -
temetés gyász Bodrogi Gyula Oszter Sándor búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az októberben elhunyt Oszter Sándort jó barátja, Bodrogi Gyula búcsúztatta. 

A két legendás színész évtizedeken keresztül szoros barátságot ápolt, színpadon és vásznon is játszottak együtt. Amikor Bodrogi Gyulát felkérték, hogy mondjon beszédet Oszter Sándor temetésén - fájó szívvel bár - de igent mondott.

"Egyáltalán nem volt könnyű megírni a beszédet. Hosszú napokig csak ültem a papír fölött, próbáltam összeszedni a gondolataimat"

– nyilatkozta a Blikknek Bodrogi.

"Azon gondolkodtam, mit mondjak Sándorról... Elevenítsem fel az első találkozásunkat? Vagy meséljek régi anekdotákat? Nem ment, egyszerűen nem tudtam könnyedre venni a figurát, mert olyan hirtelen és fiatalon ment el. Végül a beszéd is erről szól, hogy neki még élnie kéne és játszani."

Mint arról korábban beszámoltunk, Oszter Sándornak szívrohama volt, minden előjel nélkül lett rosszul. Felesége, a zongoraművész Failoni Donatella vállán hunyt el. Oszter Sándor mindössze 73 éves volt.

Bodrogi Gyula Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.