Kisiklott egy villamos az Erzsébet körúton - Négy jármű balesetezett

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Mti Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán -
kisiklott villamos Erzsébet körút baleset villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset következtében kisiklott egy villamos Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében kedd este. Egy ember megsérült, a karambol miatt a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon nem közlekedett.

A katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte, hogy a balesetben egy villamos, egy mikrobusz és két személyautó érintett. A fővárosi tűzoltók és a társhatóságok, valamint a közlekedési társaság szakemberei végezték a műszaki mentést, illetve a helyszíni vizsgálatot.

Baleset következtében kisiklott villamos és összetört mikrobusz Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében, a 4-es és a 6-os villamos vonalán 2021. december 14-én. Egy ember megsérült. Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Mti Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese arról tájékoztatott, hogy a balesetben egy ember sérült meg. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki kedd este az Erzsébet körúton - közölte a rendőrség.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.