vaddisznó Budapesten videó Budapest vaddisznó Újlipótvárosban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vaddisznó tartja izgalomban Újlipótváros lakóit. Az állatot már több utcában is látták, de egyelőre nem sikerült a nyomára bukkani vagy befogni a Budapesten szaladgáló sertést.

Az egyik járókelőnek sikerült lencsevégre kapnia a vaddisznót, ami kedd reggel óta futkos Budapesten a XIII. kerületben. Az állatot látták már a Hollán Ernő utcában, a Jászai Mari térnél és a Hegedűs Gyula utcánál is.

A vaddisznó a kisállatokra, járókelőkre is veszélyes lehet Forrás: Thinkstock

A legutóbbi információk szerint valamitől megriadhatott, még gyorsabban szaladni kezdett és nyomát vesztették. A felvételen is jól látható, hogy a riadt állat menekülni próbál a számára ismeretlen terepről.

A videót erre a linkre kattintva tudjátok megnézni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.