Újabb legenda került kórházba, aggódnak érte a rajongók

Forrás: Shutterstock -
betegség aggodalom kórház megbetegedés legenda rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves Jan Ullrich profi országúti kerékpáros kórházba került: rossz egészségi állapotát alkohol- és drogproblémái okozhatták.

A német Bild lap úgy tudja, hogy Ullrich a hónap elején Kubában ünnepelte a 48. születésnapját a barátaival, majd hazatérésük előtt még Mexikóba utaztak, ahol rosszul lett. Úgy tudni, az egykori bajnoknál újra jelentkeztek a korábbi függőségi problémák, amit súlyosbított, hogy nemrég szakított kubai szerelmével, Elizabeth Nápolesszel.

A volt kerékpáros ősszel még arról nyilatkozott, hogy három évvel korábban alkohol- és drogproblémái voltak, és kevés választott el attól, hogy szintén sikeres pályatársa, Marco Pantani sorsára jusson. Az olasz kiválóság 2004-ben kokain-túladagolásban hunyt el.

Ullrich 2018-ban azzal került reflektorfénybe, hogy alkohol és drogok hatása alatt egy frankfurti luxushotelben megtámadott és sérüléseket okozott egy kongói származású prostituáltnak, amiért testi sértésben és kényszerítési kísérletben találták vétkesnek. A nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy családja és barátai segítségével túljutott a nehéz időszakon, és felépült függőségeiből -írta meg a Bors.

Jan Ullrichot kórházban ápolják. Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Guido Kirchner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.