Tragikus körülmények között halt meg Babicsek Bernát. A tehetséges zenészt és színészt a Turay Ida Színház társulata is gyászolja. 

Tragikus körülmények között halt meg Babicsek Bernát, aki tehetséges színész és zenész volt. A szomorú hírt először a zenekara osztotta meg, a halál okáról azonban nem beszéltek, de később kiderült, hogy a 41 éves színész a solymári lakástűz áldozata volt. Színháza, a Turay Ida Színház is gyászolja Babicsek Bernátot, akivel rengeteg tervük volt még, és akit senki nem tud és nem is fog helyettesíteni.

Babicsek Bernátot gyászolja a színházaForrás: Jóban Rosszban/Instagram

"Rengeteg tervünk volt veled, a következő évadban is kaptál új szerepet, mert a zenei sikerek mellett (és annak ellenére is), szívügyednek tekintetted a színházat, társulatunk szerves tagja lettél.
Felfoghatatlan, hogy nem vagy többé! Nem akarunk senkit helyetted, mert azt a színt senki nem tudja pótolni, amit Te hoztál közénk. Igazából színpadi színészként még csak próbálgattad tehetséges és erőtől duzzadó szárnyaidat. Mennyi lehetőség lett volna még! Mi lesz most nélküled?... Ma még nincs erre válasz. Egy biztos: a szárnyát próbálgató madár (Férfi, Művész, Zenész) ma végleg elrepült egy másik, egy jobb világ felé... Isten segítsen a szárnyalásban drága Bernát" - írták a többi között.