"Felfoghatatlan, hogy nem vagy többé" - Babicsek Bernátot gyászolja a színháza

Forrás: Jóban Rosszban/Instagram -
halál gyász Babicsek Bernát Turay Ida Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között halt meg Babicsek Bernát. A tehetséges zenészt és színészt a Turay Ida Színház társulata is gyászolja. 

Tragikus körülmények között halt meg Babicsek Bernát, aki tehetséges színész és zenész volt. A szomorú hírt először a zenekara osztotta meg, a halál okáról azonban nem beszéltek, de később kiderült, hogy a 41 éves színész a solymári lakástűz áldozata volt. Színháza, a Turay Ida Színház is gyászolja Babicsek Bernátot, akivel rengeteg tervük volt még, és akit senki nem tud és nem is fog helyettesíteni.

Babicsek Bernátot gyászolja a színháza Forrás: Jóban Rosszban/Instagram

"Rengeteg tervünk volt veled, a következő évadban is kaptál új szerepet, mert a zenei sikerek mellett (és annak ellenére is), szívügyednek tekintetted a színházat, társulatunk szerves tagja lettél.

Felfoghatatlan, hogy nem vagy többé! Nem akarunk senkit helyetted, mert azt a színt senki nem tudja pótolni, amit Te hoztál közénk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.