Eszméletét vesztette egy 6 éves kislány egy pilisi kiránduláson, rendőrök vitték le a hegyről

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tűzoltó rendőr gyermek rosszullét kirándulás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pilisi kiránduláson lett rosszul egy hatéves kislány. Egy rendőr és egy tűzoltó ment el a lányért és az édesanyjáért, majd átadták őket a mentősöknek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint január 2-án érkezett jelzés a pilisszántói körzeti megbízotthoz, hogy egy hatéves kislány eszméletét vesztette a Pilis-tető közelében, és segítségre van szüksége.

Bár a terület a rendőr körzetén már kívül esett, mégis elég közel volt ahhoz, hogy mielőbb a helyszínre érjen egy önkéntes tűzoltóval. Az édesanya elmondta, sétáltak a kislányával, aki hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette.

Megmentői azonnal a szolgálati gépkocsiba ültették anyukát és gyermekét, és riasztották a mentőszolgálat munkatársait. Mire a hegyről leautóztak, már a mentősök várták őket, és kivizsgálásra kórházba vitték a kislányt - írja a police.hu.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.