Megdöbbentő részletek derültek ki Szilágyi Liliánáék drámájáról: ez sok mindent megmagyaráz

Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/ -
Szilágyi Gerda Szilágyi Liliána anya bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Lililána megdöbbentő információkat hozott nyilvánosságra családjukról: kijelentette, hogy apja bántalmazta őt. Miután elköltözött, a húga az apjukkal maradt, ami sokakban kérdéseket vetett fel. Most kiderült, miért alakult így. 

Szilágyi Liliána december végén adott megdöbbentő interjút, melyben elmondta, hogy az apja bántalmazta őt fizikailag, mentálisan és szexuálisan. Az úszónak az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, mielőtt minden erejét összeszedve elköltözött otthonról. Húga azonban az apjánál maradt, most kiderült, miért alakult így.

Szilágyi Liliána családi drámájáról újabb részlet derült ki Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/

A Blikk információi szerint Liliána elköltözése után az apa az édesanyának is kiadta az útját, aki egy darabig még a közös házukban élt, ám a lap állítása szerint egy idegen férfi folyamatosan megfigyelte őt. Mivel ilyen körülmények között nem bírt tovább ott élni, ő is elment. Ezután férje ki is zárta őt a lakásból. Gerda azonban nem tartott vele. Bírósági per kezdődött, ami állítólag azt állapította meg, hogy a férfi durva, agresszív viselkedése, érzelmi zsarolása miatt romlott meg a házasság. Eközben azonban Gerda hátat fordított anyjának.

A bíróság 2020-ban meghozott másodfokú ítélete állítólag azt is kimondja, hogy az apának a döntés jogerőre emelkedését követően három napon belül át kell adnia lányát az anyjának, de az eljárás addig húzódott, míg Gerda nagykorú lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.