Visszatér a képernyőre Gabriela Spanic, kiderült, hol lesz látható

Forrás: Gabriela Spanic/Instagram -
Alicia új élete TV2 Gabriela Spanic új sorozata telenovella Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években sokszor láthattuk Gabriela Spanicot a hazai képernyőkön. Nemcsak táncolt, hanem zsűrizett is, hamarosan pedig régi-új szerepben tér vissza.

A Dancing with the Stars előző évadában maga Gabriela Spanic jelentette be, hogy 2022-ben is visszatér a TV2-re. Ezúttal azonban nem zsűrizni fog, hanem vadonatúj sorozatával szórakoztatja majd a közönséget. Most pedig kiderült, hogy a színésznő mikortól lesz látható.

Az Alicia új élete (Si nos dejan) január 21-én kezdődik és minden hétköznap délután, 14:35-kor lesz látható a TV2-n.

A sorozat nagyon friss, tavaly júniustól októberig volt látható az amerikai Univision csatornán.

Gabriela Spanic ismét színésznőként lesz látható a TV2-n Forrás: Gabriela Spanic/Instagram

A történet főszereplője Alicia (Mayrín Villanueva játssza), aki újságíróként dolgozó férjének és három gyermekének él. Amikor férje elnyeri a nemzet újságírója elismerést, Aliciának magától értetődő, hogy együtt ünnepeli meg a családjával a győzelmet. Ám ezután a nő telefonjára szokatlan üzenetek érkeznek, amelyek szerint Alicia házassága közel sem tökéletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.