Menetiránnyal szemben közlekedett a sofőr: egy négygyerekes anya életébe került

Forrás: Shutterstock -
halál anya autó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy sebességgel, a menetiránnyal szemben közlekedett egy sofőr Michiganben, és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. Mindkét sofőr meghalt, a vétlen vezető egy négygyerekes anya volt. 

Nagy sebességgel közlekedett a menetiránnyal szemben egy michigani sofőr, és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. A balesetben mindketten meghaltak, a vétlen sofőr egy négygyerekes anya volt, Teah Owens. Az autóban ült a hatéves kisfia is, aki súlyos sérülésekkel került kórházba: eltört a combcsontja, a kulcscsontja és koponyaűri vérzést is szenvedett.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy a vétkes sofőr nem is ülhetett volna volán mögé, ugyanis korábban is közúti veszélyeztetés miatt ideiglenesen eltiltották a vezetéstől. Az is kiderült, hogy a 25 éves sofőrt korábban leleplezte egy csoport, amely pedofilok tőrbe csalásával foglalkozik. A férfi kiskorúakkal folytatott szexuális tartalmú beszélgetéseket a neten - írja a Fox.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.