Házasodni készült D. Gábor, aki autóbalesete után felakasztotta magát: "Mindenki kedvelte, sok jóbarátja volt"

öngyilkos öngyilkosság autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, egy férfi árokba hajtott autójával Lukácsháza határában, majd elmenekült a helyszínről és öngyilkos lett. A közeli erdős részen találtak rá a holttestére. A Bors megtudta, hogy a kocsit egy középkorú férfi, D. Gábor vezette, aki asztalosként dolgozott. Boldog párkapcsolatban élt, mindenki kedvelte. Az ismerősök értetlenül állnak a történtek előtt.

Kőszeg felől Szombathely irányába haladt egy Fiat kisteherautó a 87-es úton, amikor Lukácsháza határában letért az útról és az árokba borult. A sofőr épségben kimászott a járműből, majd futásnak eredt a földúton. A baleset egyik szemtanúja azonnal kiszállt a kocsijából és a férfi után szaladt. D. Gábor holttestét a város közelében találták meg, egy szemtanú értesítette a rendőröket arról, hogy valószínűleg egy ember lóg az egyik villanyoszlopon. Gábor három méter magasban egy kötéllel akasztotta fel magát.

"El sem akarom hinni, ami történt. Amikor hallottam a balesetről, volt bennem egy rossz érzés, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Gábor az érintett. Nagyon sok terve volt a jövőre nézve. Bár elvált, de már boldog párkapcsolatban élt a szerelmével, akivel jövőre a házasságot is tervezte. Nagyon szerették egymást. Gábort pedig mindenki kedvelte, sok jóbarátja és egy felnőtt lánya is volt. Képtelen vagyok sírás nélkül beszélni erről, egy fantasztikus embert vesztettünk el" - mondta Gábor egyik ismerőse.

A lap azt is megtudta, hogy Gábor zaklatott állapotban ült a kocsiba, és egyenesen egy fás-bokros-erdős terület felé hajtott. Nem kizárt, hogy előre eltervezte tettét. A baleset előtt feltűnően cikázott is a kocsijával.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.