Micsoda tapintatlanság! A főbérlő miatt kellett meghirdetni Dobos Attila hagyatékát

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
bútorok gyász slágergyáros főbérlő hagyaték Dobos Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fel sem foghatta a család, hogy elhunyt Dobos Attila, máris egy nem várt nehézséggel kellett szembenézniük. A slágergyáros főbérlője ugyanis jelezte a hozzátartozóknak, hogy ürítsék ki a lakást.

Az egykori slágergyáros január 4-én hunyt el, a család pedig a tragédia után pár nappal később egy újabb rossz hírt kapott. Dobos Attila egykori főbérlője ugyanis jelezte, minél hamarabb szüksége lenne az ingatlanra. A családtagoknak ezért a lehető leghamarabb ki kellett pakolnia a házból.

Mivel Dobos hagyatékában több nagy bútor is szerepelt, nem mindet tudták elraktározni a családtagok. Más választás hiányában meghirdették az interneten a berendezéseket, háztartási gépeket, könyveket.

Veszélybe került a hagyatéka Fotó: Hirling Bálint [origo]

– mesélte Dobos Attila lánya a Borsnak, aki még hozzátette, hogy sok mindent sikerült megmenteniük, így a szeretett emlékek nem tűnnek el örökre az életükből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.