Szilágyi Liliána testvére, Gerda - vagy legalábbis valaki az ő nevében - létrehozott egy blogot Hagyják békén a családomat címmel. Egy bejegyzésben azt állítja, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup Szilágyi Liliána miatt vált el.

"Mindenki jobb ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is verseny sportolhat csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel akik befolyással bírnak a sportszakmában mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével - élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve ahogy sokan mások is" - írja Gerda.

Szilágyi Lilliánának miatt ment tönkre Hosszú Katinka házassága?Forrás: Instagram/lilianaszilagyi

Gerda arról is ír, több fenyegetést is kaptak, ezért döntött úgy, hogy kiteregeti a szennyest. Azt állítja, hogy nővére a piacon vette az érettségijét, ezért bocsátották el az egyetemről.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszó, Szilágyi Liliána azzal vádolta meg tavaly év végén az édesapját, hogy testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt és az édesanyját is. Ezt írta közösségi oldalán:
"Bántalmazott vagyok. Méghozzá egy olyan ember által, akitől eredendően a legnagyobb szeretetet és elfogadást kellett volna, hogy kapjam. Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve."

Az állításra Liliána édesapja és a húga, Gerda is reagált később. 

Szilágyi Liliána ügyéről megjelent korábbi cikkeinket itt találod!