"Félelmetes látvány volt” - Erős Antóniának hátborzongató élményben volt része

porvihar Erős Antónia félelmetes M6-os autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antónia vasárnap délután a családjával autózott hazafelé, amikor óriási szél és porvihar alakult ki  az M6-os autópályán. A híradós felvételeket is készített a látottakról. 

Erős Antóniának és családjának olyan élményben volt része vasárnap délután, melyet korábban soha nem tapasztaltak. Az M6-os autópályán tartottak haza, amikor erős szél és porvihar lett úrrá az utakon. A por időnként akkora volt, hogy semmit sem lehetett látni tőle.

"Félelmetes volt" - nyilatkozott a híradós az rtl.hu-nak adott interjúban.

Az ítéletidő továbbra is folytatódik, hiszen a jövő héten szinte mindennaposak lesznek a frontátvonulások, valamint késő estétől a szél is erősödik.

Ha azt hittük, vége ez ítéletidőnek, tévedtünk - Nem leszünk boldog attól, ami a héten vár ránkhttp://www.life.hu/hirek/20220131-keso-estetol-merseklodik-a-szel-a-jovo-heten-tobb-idojarasi-front-varhato.htmlKéső estétől jelentősen mérséklődik a szél. Hétfőn egy újabb, gyengülő ciklon frontjai érik el az országot, és a frontátvonulások szinte mindennaposak lesznek a jövő héten is - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a honlapján. Hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.