Kiderült, miben halt meg Damu Roland édesanyja

Forrás: TV2 Play -
halál Damu Roland koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland édesanyja nem érhette meg fia temetését. A 69 éves asszony tegnap halt meg koronavírusban.

Tegnap a Life.hu is beszámolt arról, hogy elhunyt Damu Roland édesanyja, ám halálánk okáról akkor még semmit sem lehetett tudni. Damu édesanyja, Ica néni régóta betegeskedett, ám ő is elkapta a koronavírust. Kórházba került, lélegeztetőgépre kötötték.

"Sajnos, néhány nap alatt elvitte őt is a Covid, nem tudták már megmenteni, pedig úgy tudom, ő is be volt oltva, csakúgy, mint Roland" - mondta a Blikknek egy családtag.

Meghalt Damu Roland édesanyja is Forrás: TV2 Play

Az assszony nem érhette meg fia temetését, bár a rokon szerint nem is ment volna el a szertartásra. Valószínűleg később tette volna tiszteletét fia sírjánál.

Damu Roland temetése már másfél hónapja húzódik, ám a lap úgy tudja, hogy hamarosan sor kerülhet rá. A temetés szervezése hosszas civakodás után visszakerült a színész édesapjához és barátjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.