Exatlon Hungary All Star Ungi párbaj Ungvári Miklós Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feszült és kiélezett küzdelem zajlik az Exatlon Hungary All Stars évadában. A Bajnokok és a Kihívók is azért dolgoznak, hogy megszerezzék a győzelmet.

A végjáték második fordulója a kihívók győzelmével zárult, így az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós lett a hét másik biztos párbajozója, a Kihívók játékosa, Kása András mellett. A TV2 sportrealityjének bajnoka úgy érzi, eddig nem teljesített jól, és ez talán a kiesését okozhatja majd. Ennek ellenére megpróbálja a maximumot nyújtani a pénteki párbajon, hiszen a csapatának is szüksége van rá ahhoz, hogy megnyerjék az Exatlont.

"Izgatottan várom a párbajt: azért jöttem, hogy küzdjek. A többiek talán jobban aggódnak értem, mint én magamért, de én higgadtan állok hozzá, nem rettenek meg ettől a helyzettől. Azon leszek, hogy a pábajt megelőző medáljátékon is tudjunk bizonyítani" – mesélte Ungi.

A sportoló Kása Andrissal, azaz Faterral küzd meg a bennmaradásért.

Reméli, hogy a párbajban jobban teljesít majd, mint eddig a versenyben Forrás: TV2

Ungvári Miklósért szorít a csapata, de ő azt szeretné, ha nem vele, hanem saját magukkal, a saját játékukkal foglalkoznának: "Természetesen jól esik, de szeretném, ha a saját játékukra koncentrálnának, és ez nem billentené ki őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.