Aurelio élőben közvetíti majd börtönbe vonulását

Forrás: TV2 -
videó Aurelio börtön szabadláb VV Aurelio élő közvetítés jegy élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó szabadlábon töltött egy óráját nézhetik élőben a celeb rajongói, de nem ingyen adja a hangos börtönbe vonulást: aki látni akarja, hogy vágják sittre, annak jegyet kell vennie a show-ra. 

A pontos időpontot egyelőre nem tudni, a valóságshow-hős bár tudja, még nem árulja el. Az emberrablásért és drogügyekért 3 év 5 hónap börtönre ítélt Aurelio Onorato Caversaccio, akit barátai már elbúcsúztattak, nem kívánja csendben tölteni utolsó 60 szabad percét, meglepetéssel készül követőinek.

Aurelio Onorato Caversaccio Forrás: TV2

„Sok ember van mellettem a mai napig, akik segítenek. Szeretném, hogy akik akarnak, tudjanak nekem energiát küldeni" – árulta el a közvetítés okát Aurelio a Borsnak.

A 30 éves bajai férfi, aki a börtönben szeretne önéletrajzi könyvet írni, még nem tudja, hol kell letöltenie a kiszabott büntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.