A Dal 2022: megvan a 4. válogató győztese

Forrás: MTVA / Sárosi Zoltán -
Napfonat A Dal 2022
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Napfonat a Mint a zápor című dallal nyerte A Dal 2022 negyedik válogatóját szombaton. A műsort Király Viktor betegsége miatt Rókusfalvy Lili és Rátonyi Kriszta vezette.

A Napfonat és a Mint a zápor a maximális 40 pontot kapta, mögötte hármas holtverseny alakult ki. A MattSet Most vagy soha, Palágyi Ildikó Pillangó, valamint a Swing á la Django és Koszika Utazás című dala egyaránt 37 ponttal jutott tovább és lett elődöntős.

Az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot Ekanem és a Hideg szél című dal kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.

A dalokat Wolf Kati énekes, A Dal korábbi versenyzője és zsűritagja; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; Ferenczi György Máté Péter-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész; valamint a zsűriben idén először tevékenykedő Egri Péter, a Mystery Gang frontembere véleményezte és pontozta. Velük együtt kereshetik a nézők az év magyar slágerét.

Forrás: MTVA / Sárosi Zoltán

Az első válogató továbbjutóit ITT, a másodikét ITT, a harmadikét pedig ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.