Oláh Ibolya nyerte A Dal 2022 harmadik válogatóját

MTVA -
Nyári Alíz Oláh Ibolya A Dal 2022
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya a Nem adom el című dallal nyerte A Dal 2022 harmadik válogatóját szombaton.

A Dunán sugárzott műsorban tíz dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe.
Oláh Ibolya és a Nem adom el a maximális 40 pontot kapta a zsűritől, mögötte Nyári Aliz és a Félóra nyár 39 pontig jutott. A harmadik helyen a Third Planet a Táncol a világ című dallal 38 ponttal, a negyediken Solére és a Másért 36 ponttal lett elődöntős.

MTVA

Az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot Greta és az Igazi kincs című dal kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.

A dalokat Wolf Kati énekes, A Dal korábbi versenyzője és zsűritagja; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész; valamint a zsűriben idén először tevékenykedő Egri Péter, a Mystery Gang frontembere véleményezte és pontozta. Velük együtt kereshetik a nézők az év magyar slágerét.
A harmadik válogató extra produkciójaként Tátrai Tibor és a godfater. a Búcsúkeringő című dalt adta elő.

Az első válogató továbbjutóit ITT, a másodikét pedig ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.