világvége halál konteó élet Jézus Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan úgy gondolják, hogy mai misztikus dátum a világ végét jelöli.

Az emberek úgy gondolják, hogy mai különleges dátum valami hatalmasat tartogat számukra. Egyesek úgy vélik, hogy valami pozitív dolog történik a világban, vannak azonban, akik a legrosszabbra is felkészültek - írja a DailyStar.

Forrás: Shutterstock

A Redditen összegyűltek megvitatni a konteohívők, hogy mit jelent valójában a 2022.02.22-es dátum. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ma csodagyerekek születtek, akik nagy dolgokat visznek majd végbe az életben. Akadnak olyanok is, akik szerint a misztikus dátum sokkal inkább Jézus Krisztus második eljövetelét jelzi.

Többen tudni vélik, hogy a Bibliában a 222-es szám Évát jelöli, valamint Jézus visszatérését. Ennek a hívők nagyon örülnek, még úgy is, hogy a Bibiliában az áll, hogy Jézus Krisztus második eljövetele egyben a világvégét is jelenti.

Számos másik teória is napvilágot látott már a világvégével kapcsolatban. Például a történelem legnagyobb jósa, Nostradamus szerint 2021-ben lett volna a világvége, de úgy tűnik, hogy ő is tévedhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.