A poklok poklát élte át az olasz börtönben a magyar modell: így szabadult ki onnan

Forrás: Youtube -
modell olasz drog Gréta börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grétát drogcsempészéssel vádolta az olasz hatóság, ami miatt 74 napot töltött börtönben. Ügyvédje elárulta, hogyan sikerült kiszabadítani az ártatlanul bezárt modellt.

A magyar modell Tokió felé tartott, de egy éjszakára Olaszországban, Rómában szállt meg. Szállodai szobájába várt egy divattervezőt, aki állítólag ruhákat akart adni neki egy fotózásra.

"Beengedtem az ajtón a magát divattervezőnek kiadó nőt. A következő pillanatban annyit láttam, hogy egy férfi áll mögöttem, civil ruhában. Azt hittem, el fognak rabolni. Megfordultam, akkor már az állítólagos divattervezőnő a földön feküdt, és egyre több ember jött be a szobába. Azt kiabálták olaszul, hogy rendőrség" - mondta a Borsnak a 2019-ben történt borzalmakról Gréta.

Akkor már a modell is sejtette, hogy a divattervező valószínűleg nem az, akinek mondta magát, és azt is, hogy a bőröndjében sem ruhák lapulnak. Ez igaz is volt. Kiderült, hogy a táskában 11 kiló kokain volt.

74 napot töltött egy olasz börtönben Forrás: Youtube

A modellt letartóztatták, összesen 74 napot töltött börtönben. A szülei azonnal ügyvédet kezdtek keresni, gyorsan rátaláltak Massimiliano Scaringellára, akinek magyar felesége van, így a nyelvet is beszéli. A jogász elárulta, hatalmas hibákat talált a hatóság eljárásában. "Az iratokat többször átnéztem, melyekben egymásnak ellentmondó dolgokat találtam.

A nyomozóhatóság azt is állította, hogy a védencemnél 1500 eurót találtak, és ő azzal kívánta a szóban forgó 11 kiló kokaint kifizetni. Ez abszurd feltételezés,

A lap forrásai szerint ráadásul két kihallgatási jegyzőkönyv volt, az egyik ezek közül hamis, abban az állt, hogy Gréta átvette a bőröndöt a divattervezőtől, a valódi dokumentum szerint pedig nem.

Odabenn főleg olvastam, gondolkoztam, vagy a plafont bámultam. Teljesen önkívületi állapotban voltam. Lelkileg ez egy iszonyatosan megterhelő 74 nap volt.

azt is elárulta, mit tanult ebből az egészből. "Azt, hogy senkiben se bízzak meg!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.