"Te mindig mindenhová a csöcsödet teszed ki" - keményen beleálltak Metzker Vikibe

mell fotó Metzker Viki szexi koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű lemezlovas nem rejtegeti követői elől kerek idomait. Viki ezúttal az egyik buliját reklámozta, a kommentelők közül azonban akadt, aki dicséret helyett beszólt a gyönyörű dj-nek.

Metzker Viki nem igazán szokta elrejteni kerekded idomait. Közösségi oldalán nemcsak bulizós képeket, hanem intim fotókat is szívesen megoszt. Most egy mélyen dekoltált ruhában fedte fel kerek melleit, ráadásul különleges mintájú együttese alá melltartót sem húzott.

A fotó alatt vőlegényével, a BSW rapperével üzenetváltásba kezdtek, mert Gaben nem szerette volna, ha Viki ebben a szettben megy el Szegedre.

Bár a kommentelők nagy része dicséretekkel halmozta el a mindig dögös Vikit, akadt, aki páros lábbal szállt bele a lemezlovasba.

"Mindenki ezt a buta p*csát isteníti azért mert van két csöcse. Az senkinek nem számít, hogy a képen csak ennyi van tartalmilag?!"

-írta a fotó alá, egy másik hozzászóló pedig így fogalmazott:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.