Könnyek között vallott a magyar énekesnő: behívták katonának a barátját

Forrás: Instagram/Sebestyén Katja -
háború Sebestyén Katja Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! énekesnője, Sebestyén Katja nehéz időszakon megy keresztül. Több barátja, ismerőse ukrán származású, és nagyon aggódik értük, legfőképpen azért, mert van, akinek a fronton kell szolgálnia. 

Ahogy korábban megírtuk, Sebestyén Katja énekesnő egyből a telefonjához nyúlt, amikor kirobbant az orosz-ukrán háború, de egyetlen barátját sem tudta elérni.

"Nekem épp a kislányomat vitte az iskolabuszhoz a párom, amikor kinyitottam a telefont és elkezdtem nézni, mik vannak a hírekben" - emlékezett vissza az énekesnő, hogy miként értesült a háborúról.

Katját nagyon megviseli, hogy egy régi barátja katonai behívott kapott, így neki a fronton kell szolgálnia - írja a Bors.

"Van egy katonasrác ismerősöm, akit azóta sem értem el. Ő valószínűleg harcol, beoszthatták valahova. Mert őt behívták pár hónapja, még nem a háború miatt, csak pont pár hónapja kezdte el. Ilyen időben nem lehet őt elérni" - mesélte elcsukló hangon a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.