Istenes Bence elszállt az autójával: "Beleszálltunk a hófalba, traktor mentett ki minket" - Fotó

fotó traktor Istenes Bence autóbaleset Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence különös élményről számolt be Instagram követőinek. A műsorvezető legutóbb tesztvezetésen járt, ahol elszámolt egy kanyart, és végül egy traktornak kellett kimentenie őt. 

Istenes Bence a legújabb Instagram bejegyzésével sokkolta a rajongóit. A műsorvezető csupán ennyit írt a fotójához: „beleszálltunk a hófalba, traktor mentett ki minket."

Kiderült, hogy nem volt vészhelyzet, ugyanis Bence egy tesztvezetésen vett részt Finnországban, de figyelmetlen volt, és elszámolt egy kanyart - írja a Bors.

„Nem vagy normális. Egy idiótával ülök egy autóban" - mondta a mellette ülő videós, akire Istenes rendesen ráhozta a frászt.

Az utóbbi időszakban felröppent a pletyka azzal kapcsolatban, hogy házassága Csobot Adéllal tönkrement, de Bence menedzsere cáfolta a híreszteléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.