Felröppent a hír: Csobot Adél és Istenes Bence házassága tönkrement

Forrás: Instagram/adelcsobot -
Csobot Adél házasság Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól értesültek tudni vélik, hogy sok hazai sztárpárhoz hasonlóan Istenes Bence és Csobot Adél is különválnak.  Az (ál)hír egy bulvártémákkal foglalkozó zárt Facebook-csoportból szivárgott ki. 

A csoport bejegyzései között a Bors például a következőre bukkant:

"Nekem jutott a hálátlan szerep, hogy bejelentsem a pletykalapok előtt a bombahírt... Amúgy én sajnálom őket... Na de a lényeg, és hallgassatok a szavamra... jövő héten fog csak megjelenni... Istenes Bence és Csobot Adél... (SZÉT)VÁLNAK!" - olvasható.

A pár sajtósa a lap kérdésére cáfolta a hírt. "Ez egy teljesen valótlan állítás, nem is értjük, hogy kinek a fejéből pattanhatott ez most ki" – szögezte le.

Adél és Bence 9 éve vannak együtt, két gyermekük van. Korábban maguk vallottak arról, voltak problémák a házasságukban, több hullámvölgyön is túlvannak. Volt, hogy úgy érezték, eltávolodtak egymástól. "Olyan egy kicsit, mintha nagyon máshol lennénk" - nyilatkozták.

Forrás: Instagram/adelcsobot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.